Tom Cruise

Tom Cruise 2013 nyitányaként a mozikban

Tom Cruise színészi pályafutásának kiemelkedő darabjaként tartja számon a Jack Reacher című filmet, mely egy 17 részes krimi bestseller kilencedik darabjából készült akciófilm, nyitva hagyva a lehetőségét további 16 Reacher film elkészítésének. Hogy a főszereplő mennyire bízik a film sikerében, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy producerként is részt vett a forgatásban. A Jack Reacher című thriller Lee Child One Shot című lebilincselő bűnügyi regényéből készült, amely hosszú időn át vezette a The New York Times bestsellerlistáját. A film 2013 elején bemutatásra kerül a magyar mozikban!

Jack Reacher [+16]

amerikai akció film

Országos bemutató: 2013. január 03.
Forgalmazza a UIP-Dunafilm

 Korábban a Rakat filmmagazinban itt írtunk a filmről!

Jack Reacher plakát

Jack Reacher
Tom Cruise nyitja a 2013-as moziévadot

A Jack Reacher sztori

Egy szürke hétköznap egy átlagos városban öt embert találomra agyonlőnek megszokott napi tevékenységük végzése közben. Minden bizonyíték egy emberre mutat: egy orvlövészre, aki a hadseregben kapott mesterlövész kiképzést. Gyorsan elfogják és őrizetbe veszik. A maratoni hosszúságú kihallgatás ellenére a fogoly semmilyen kérdésre nem válaszol, csak egy rejtélyes követelést firkant egy cetlire: kerítsétek elő Jack Reachert!

Tom Cruise

Tom Cruise


A titokzatos egykori katonai nyomozó kerüli az emberek társaságát – de ismeri a gyilkost. A híradóból értesül a gyilkosságokról, s az ügy annyira felkelti érdeklődését, hogy előbújik rejtekéből, és elmondja a hatóságoknak, mit tud a fogolyról. Bőven van miről mesélnie. Az illető rovott múltját tekintve Reacher biztos abban, hogy az igazi tettes került rendőrkézre. Mire Reacher megérkezik, a gyanúsított már kómában fekszik az átszállítása közben elszenvedett brutális verésnek köszönhetően, és védőügyvédje (Rosamund Pike) számos dolgot szeretne megtudni az egykori nyomozótól. Mi köze védencének Reacherhez, és miért kér segítséget olyasvalakitől, aki meg van győződve a bűnösségéről? Bár komoly fenntartásai vannak, ügyfele kérését tiszteletben tartva felfogadja Reachert, hogy járjon az ügy végére.
Rosamund Pike

Rosamund Pike


Első látásra úgy tűnik, a rendőrség gondosan megvizsgálta a bűncselekmény helyszínét, és elfogta a gyilkost. Ám Reacher szerint nem végeztek tökéletes munkát. Bámulatos megfigyelőképességének köszönhetően olyan apró, de lényeges momentumokat is észrevesz, amelyek elkerülik mások figyelmét. Reacher minél tovább göngyölíti az ügy szálait, a kép annál homályosabb lesz.
Tom Cruise és Jai Courtney

Tom Cruise és Jai Courtney


Elképesztő hajsza kezdődik, amelynek során semmi nem az, aminek látszik, és barátból, családtagból is ellenség válhat. A kőkemény és borotvaéles eszű Reachert azonban nem lehet kicselezni. Bár egyedül dolgozik, és a saját szabályai szerint jár el, egyetlen cél hajtja: hogy kiderítse az igazságot. Reacher váratlan és agyafúrt ellenséggel találja magát szemben, aki csak az erőszak nyelvén ért, és olyan titkot őriz, amelyért ölni is érdemes. Rechernek minden ravaszságára szüksége van, hogy kicselezze az ellenfél alattomos lépéseit, megvédje az ártatlanokat, és leleplezze az igazi bűnösöket.

Reklám:

[etargetwebshop]

Hozzászólás